منتدي عبق الزهور
طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية 1ff64da2ff6
منتدي عبق الزهور
طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية 1ff64da2ff6
منتدي عبق الزهور
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي عبق الزهور

 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية AddEmoticons09735 هلا ومرحبا عدد ما خطته الكلمات من الحروفطريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية AddEmoticons09735 مرحبا ممزوجه بعطر الورد ورائحة البخور طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية AddEmoticons09735 مرحبا بكي بين زهراتنا في عبق الزهور طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية AddEmoticons09735 اذا لم ترغبي في المشاركه معنا فلا تسجليطريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية AddEmoticons09735هيا بنات بدنا نزيد النشاط والحماس في المنتديطريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية AddEmoticons09735ونشارك بمواضيع جديده ومميزه

 

 طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
سايا

♥
سايا


انثى
الدوله : مصر
العمر : 23

العمل/الترفيه : الرسم
عدد المساهمات : 1707
احترام القوانينـ : %100

طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية   طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية Emptyالأحد 24 مارس 2013, 9:34 am

طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية



طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية 125410


المكونات:

بصلة مبشورة (على فكرة أفضل مبشورة بالمبشرة العادية بيكون طعمها ألذ عن فرم البصل فى الكبة)

ملح وفلفل أسود مطحون

الفرخة مقطعة 8 قطع وغير مخلية من الجلد (وتنظيفها جيدا بدعكها بالدقيق والملح ونصف ليمونة ثم تشطف جيدا)

فى صينية او اناء نرص فيه الفراخ بحيث تكون كلها فى ارضية الاناء وليست فوق بعض نضع البصلة المبشورة ونتبلها بالملح والفلفل ثم نضع الخليط على جنب ونبدأ فى تتبيل الفراخ جيدا فى الصينية من اعلى واسفل واسفل الجلد ونراعى ان يكون الجزء الموجود به جلد الفراخ من الاعلى

ثم نغطى الاناء جيدا بالغطاء او ورق الالمنيوم ونشغل النار الى ان تسخن او تغلى جيدا ثم نهدئ النار مثلما نفعل فى الارز ونتركها مثلا من نصف ساعة الى ساعة الا ربع ونختبر النضج باستخدام سكينة ثم نرض الفراخ فى صينية نظيفة تدخل تحت شواية الفرن وتكون طبقة الجلد من اعلى وتحمر من الجانبين

ملحوظة :الفراخ تنضج بدون اضافة الماء

وممكن نفس الطريقة نرص شرائح بطاطس وتكون القطع سميكة حتى تظهر البطاطس بشكل جيد

ونبدأ برص البطاطس ثم الفراخ
[

,وبالهنا والشفا

طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية 352913

منقووول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
kajol

♥
kajol


انثى
الدوله : مصر
العمر : 30

العمل/الترفيه : التطلع
عدد المساهمات : 1588
احترام القوانينـ : %100

طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية   طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية Emptyالأحد 24 مارس 2013, 7:49 pm

مشكوره كتير علي الوصفه الرائعه

وعلي الطرح المميز

ننتظر القادم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://abqalzhour.banouta.net/forum
سايا

♥
سايا


انثى
الدوله : مصر
العمر : 23

العمل/الترفيه : الرسم
عدد المساهمات : 1707
احترام القوانينـ : %100

طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية   طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية Emptyالإثنين 25 مارس 2013, 5:59 pm

مشكوره كتير على مرورك الغالى والمميز
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
كيكيو

♥
كيكيو


انثى
الدوله : مصر
العمر : 24

العمل/الترفيه : الانترنت
عدد المساهمات : 313
احترام القوانينـ : %100

طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية   طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية Emptyالسبت 06 يوليو 2013, 5:21 pm

مشكوره علي الموضوع الرائع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» عضوة جديدة
» جديدة lumllll
» بدااية جديدة
» عضوةة جديدة ,,
» عضوة جديدة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي عبق الزهور :: منتديات مطبخ زهرتي :: منتدي وصفات الطبخ-
انتقل الى: